Skip to content

Oppgitte priser er kun et estimat uten trykk og MVA. Vi anbefaler å ta kontakt for å få et tilbud!

Zipperwall Arch Messevegg

Zipperwall Arch Messevegg er en flott, moderne tekstilvegg med glidlås når du vil synes på din messestand eller event ! Med vår Displayvegg har du en buet messevegg som settes opp på 1-2-3.

Spør oss om produktet

Ta kontakt med oss om du har spørsmål om profilering eller ønsker et pristilbud.
Ønsker du pristilbud anbefaler vi at du gir oss mest mulig informasjon med en gang – tid spart for oss og deg!

Kategori
Zipperwall Arch Messevegg er en flott, moderne tekstilvegg med glidlås når du vil synes på din messestand eller event ! Med vår Displayvegg har du en buet messevegg som settes opp på 1-2-3. Zipperwall event settes raskt sammen med alurør aom gjør dette til en stabil messevegg, og tekstilduken tres over og lukkes ved hjelp av en glidelås. Dette er en tekstilvegg som er superenkel både å sette opp, demontere og transportere. Den buede formen gir god eksponering og et profesjonelt utseende som tiltrekker seg oppmerksomhet. Tekstilduken gir fantastisk gjengivelse av farger og en lekker finish. Velg mellom ensidig og tosidig print på din tekstilvegg med glidlås. Led lampe bestilles som tileggsutstyr. Vår messevegg er superenkel tekstilvegg som er 228 cm høy og fåes i bredder fra 1 meter og opp til 6 meter. Våre rammesystemer til Tekstil display vegg, produseres i kraftig aluminium i 34mm dia og leveringstiden er ca. en uke. Zipperwall Arch Messevegg leveres komplett i 8 størrelser med print og bærebag med hjul. Ledlys er tilleggsutstyr.

Spesifikasjoner

Print: Tosidig System materiale: Aluminium, stål Printmateriale: Tekstil Innhold: System, print Rammestørrelse: 100/150/200/250/300/400/500/600 x 50 x 230 cm (bredde x dybde x høyde) Tilleggsvare: Lamper, feste til lampe