Skip to content

Oppgitte priser er kun et estimat uten trykk og MVA. Vi anbefaler å ta kontakt for å få et tilbud!

Messebord Oval

Messebord Oval er et av våre mest populære messebord. En fantastisk flott salgsdisk og utstillingsdisk som også matcher perfekt til våre messevegger i panel eller rollups. Budskap og/eller logo lages i popupmateriale med eller uten laminat og panelet strekker seg rundt messebordet slik at det synes like godt fra alle kanter.

Spør oss om produktet

Ta kontakt med oss om du har spørsmål om profilering eller ønsker et pristilbud.
Ønsker du pristilbud anbefaler vi at du gir oss mest mulig informasjon med en gang – tid spart for oss og deg!

Kategori
Messebord Oval er et av våre mest populære messebord. En fantastisk flott salgsdisk og utstillingsdisk som også matcher perfekt til våre messevegger i panel eller rollups. Budskap og/eller logo lages i popupmateriale med eller uten laminat og panelet strekker seg rundt messebordet slik at det synes like godt fra alle kanter. Alle våre messedisker er velegnet til både innen- og utendørs bruk i utstillinger, messer, eventer, selskap og mye mer. Messebord Oval er et funksjonelt messebord av høy kvalitet. Messebordet har en topp- og bunnplate i svart/hvit som kan om ønskelig reverseres. Messebord Buet er lett å ta med seg rundt og raskt å montere. Passer perfekt til messer og andre arrangementer. Kombiner gjerne med en messevegg og du har raskt en flott messestand! Et messebord med trykk er ideelt for selgere på farten og tar liten plass nedpakket. Vi har salgsdisk eller messedisk når du trenger et messebord som kan settes opp på 1-2-3. Leveres komplett med panel inkl trykk og bærebag.

Spesifikasjoner

Print: Ensidig System materiale: PVC og treplate Printmateriale: Popup Film m/laminat Vekt: Ca. 13,6 kg Innhold: Messebord med hylle, Print på popup film, bag til oppbevaring og transport Størrelse: 90x49x93cm (Bredde x Dybde x Høyde)