Skip to content

Oppgitte priser er kun et estimat uten trykk og MVA. Vi anbefaler å ta kontakt for å få et tilbud!

Oppblåsbare møbler

Oppblåsbare møbler med trykk i høy kvalitet bidrar til blikkfang på messer, eventer eller på kontoret. Sett sammen reklamemøbler som sofa, stol og bord og vipps så har du en fantastisk behagelig sittegruppe for dine gjester.

Spør oss om produktet

Ta kontakt med oss om du har spørsmål om profilering eller ønsker et pristilbud.
Ønsker du pristilbud anbefaler vi at du gir oss mest mulig informasjon med en gang – tid spart for oss og deg!

Kategori
Oppblåsbare møbler med trykk i høy kvalitet bidrar til blikkfang på messer, eventer eller på kontoret. Sett sammen reklamemøbler som sofa, stol og bord og vipps så har du en fantastisk behagelig sittegruppe for dine gjester. Våre oppblåsbare møbler med trykk har avtakbare trekk med glidelås, og tar liten plass når de ikke er blåst opp, som gjør de ypperlige for lagring og transport. Innsiden består av solid og slitesterk plast. Trekket leveres i to varianter: - Tekstil med skumforing for optimal komfort og en unik gjengivelse med sublimt trykk. - Lærmateriale som er slitesterkt og vanntett med broderier for en eksklusiv finish. Med våre oppblåsbare møbler kan du slippe kreativiteten løs eller velg mellom 10 standard farger. Kan også leveres i utgave med LED lys med fjernkontroll. Bruk våre møbler med logo innendørs, utendørs, til VIP områder, sportsarrangementer, festivaler, terrasser, hoteller og restauranter. Reklame møblene er superenkle i bruk ved at de er lufttette, noe som gjør at de ikke trenger konstant tilførsel av luft. Blås opp og sitt komfortabelt uansett hvor du er! Finnes som sofa med trykk, stol med trykk, puff med trykk, bord og solstol. Puffen kan også leveres som bord med plexiglass. Ekstra trekk kan bestilles separat.

Spesifikasjoner

Print: Fulltrykk eller broderi Materiale: Tekstil, Lær Type: Sofa, puff, stol, bord, solseng Innhold: Oppblåsbart møbel med trekk Tillegg: LED belysning, elektrisk pumpe, bag til oppbevaring og transport