Skip to content

Oppgitte priser er kun et estimat uten trykk og MVA. Vi anbefaler å ta kontakt for å få et tilbud!

Rollup Mini

Trangt om plassen? Rollup er en enkel og en rimelig måte å spre ditt budskap på! Vår rollup mini tar liten plass, men kan vise frem det utroligste.

Spør oss om produktet

Ta kontakt med oss om du har spørsmål om profilering eller ønsker et pristilbud.
Ønsker du pristilbud anbefaler vi at du gir oss mest mulig informasjon med en gang – tid spart for oss og deg!

Kategori
Rollup Mini er velegnet for bord og disker i de fleste sammenhenger. Rollup A3 og Rollup A4 passer perfekt til bord og messemord. Bruk de til spesielle kampanjer, på resepsjonsdisken, i møterommet og når du trenger en stående liten reklameplakat. Disk Rollup Mini er super til konferansen, oppå messebordet, på skolearrangementer, i resepsjonen, i butikken, i showrommet m.m. Ideell for selgere på farten og når du trenger en rask demo. Produsert i en lett sølvanodisert aluminiumkonstruksjon. Tape på topp-profil og bunnrulle gjør bytte av print enkelt. Ny tape må monteres når du skifter plakaten. Velg mellom to størrelser for rollup A4 eller rollup A3. Det er enkelt å bytte plakaten på rollup mini. Leveres komplett med bæreveske. Kombiner gjerne din rollup mini med en messevegg, et messebord og et brosjyrestativ så har du en komplett stand, mulighetene er mange! Vi leverer rollup i opp til 3 meters høyde. Leveres i en smart bæreveske.  

Spesifikasjoner

Print: Rollup mini printes ensidig System materiale: Aluminium System farge: Sølv Printmateriale: Rollup film Vekt: Ca. 0,4 kg / 0,3 kg Innhold: Disk Rollup-kassett, Print på rollup film, bag til oppbevaring og transport Print størrelse: A3 - 30 x 40 cm (synlig del), 30 x 47 cm (komplett print størrelse) / A4 - 21,2 x 28 cm (synlig del), 21,2 x 35 cm (komplett print størrelse)