Skip to content

Oppgitte priser er kun et estimat uten trykk og MVA. Vi anbefaler å ta kontakt for å få et tilbud!

Beachflagg Mini

Beachflagg med trykk er robuste, bevegelige «reklameplakater» som tåler vær og vind! Synliggjør ditt budskap, øk din merkevare og lanser nye produkter med Beachflagg Mini.

Spør oss om produktet

Ta kontakt med oss om du har spørsmål om profilering eller ønsker et pristilbud.
Ønsker du pristilbud anbefaler vi at du gir oss mest mulig informasjon med en gang – tid spart for oss og deg!

Kategori
Beachflagg Mini er vårt største skrivebordsflagg, og gir ekstra oppmerksomhet til din logo eller kampanje. Fåes også med mulighet for feste med sugekopp til bil o.l. Beachflagg Mini trykkes på polyester tekstil og festes til en glassfiberstang gjennom en svart tunnel. Flagget ser ut som et ekte kvalitets beachflagg, og med sin str på hele 23,2x43,5 cm synes det godt! Beachflagget passer ypperlig til alle slags anledninger og som fast innslag på kontoret, i møtelokalene, idrettshallen, showroom eller på messen m.m. Ønsker du en variant med sugekopp har vi det også! Velg Beachflagg Mini med sugekopp når du vil ha den lille ekstra oppmerksomheten. Sugekoppen gjør det mulig å feste på glatte overflater som for eksempel bilvinduer og -tak. Stangen som er festet til sugekoppen kan enkelt justeres i alle retninger.

Spesifikasjoner

Print: Ensidig gjennomgående System materiale: Glassfiberstang og metallfot eller sugekoppfot System farge: Sølv, svart Printmateriale: Polyester Størrelse: — Beachflagg mini Bordmodell: 23,2 x 43,5 cm — Beachflagg med Sugekopp modell: 30 x 60 cm Innhold: Flagg med tunnel, glassfiberstang, metallfot eller sugekopp, svart etui