Skip to content

Oppgitte priser er kun et estimat uten trykk og MVA. Vi anbefaler å ta kontakt for å få et tilbud!

Gatebukk Wind Sign Basic

Gatebukk Wind Sign Basic er en gatebukk med vanndunk som leveres med hjul på plastdunken, slik at den er enkel å flytte rundt. En flott Gatebukk for utendørs bruk.

Spør oss om produktet

Ta kontakt med oss om du har spørsmål om profilering eller ønsker et pristilbud.
Ønsker du pristilbud anbefaler vi at du gir oss mest mulig informasjon med en gang – tid spart for oss og deg!

Kategori
Med Gatebukk Wind Sign Basic får du en solid og populær plakatbukk som kan brukes i all slags vær. To kraftige fjærer sikrer at gatebukken ikke blåser overende i sterk vind. Denne bukken er produsert med aluminiums klemlist rammer, og to anti-refleks plastdeksler sikrer god beskyttelse over plakatene. I bunnen av gatebukken er det en to-hjulet plastdunk som fylles med vann eller sand. Husk frostvæske i vannet om vinteren. Velg mellom tre størrelser. Vår gatebukk med vanndunk er en stor plakatbukk, som anbefales til utendørs bruk. Alle våre gatebukker, gateskilt og skiltstativ er enkle å bruke og gir mye reklameplass for pengene. Plakater til Wind-Sign Basic kommer i tillegg, og for å unngå problemer med kondens anbefales PVC plakater. Trenger du hjelp til utforming av design til dine plakater, kan våre grafiske designere hjelpe deg.

Spesifikasjoner

System materiale: Aluminium, plast System farge: Sort, sølv Vekt skiltbukk: 50 x 70 cm - 17 kg | A1 - 15 kg | 70 x 100 - 22,5 kg Innhold: Hardfør Gatebukk, plastdeksel Plakatstørrelse: 50 x 70 cm | A1 | 70 x 100 cm Tillegg: Plakater