Skip to content

Oppgitte priser er kun et estimat uten trykk og MVA. Vi anbefaler å ta kontakt for å få et tilbud!

Messebord Soft Tekstil Oval

Messebord Soft Tekstil Oval er et flott og stilig messebord som matcher perfekt til våre tekstil messevegger og zippervegger. Tekstilduken bekler hele standbordet med stretchmateriale så  ditt budskap kan vises rundt hele. Vårt messebord med tekstil er velegnet til både innen- og utendørs bruk i utstillinger, messer, eventer, selskap og mye mer. Med vår høykvalitets trykkmetode på tekstil får man friske farger og en flott finish med skarpe detaljer.

Spør oss om produktet

Ta kontakt med oss om du har spørsmål om profilering eller ønsker et pristilbud.
Ønsker du pristilbud anbefaler vi at du gir oss mest mulig informasjon med en gang – tid spart for oss og deg!

Kategori
Messebord Soft Tekstil Oval er et flott og stilig messebord som matcher perfekt til våre tekstil messevegger og zippervegger. Tekstilduken bekler hele standbordet med stretchmateriale så  ditt budskap kan vises rundt hele. Vårt messebord med tekstil er velegnet til både innen- og utendørs bruk i utstillinger, messer, eventer, selskap og mye mer. Med vår høykvalitets trykkmetode på tekstil får man friske farger og en flott finish med skarpe detaljer. Messebord Oval tar liten plass, er lett å transportere og veldig enkelt å montere.  Topplaten er 40 cm dyp og bordet er 96 cm høyt. Bordet er sammenleggbart og leveres med en tekstilduk i stretchmateriale. Logo og farges velges etter behov og man kan bestille flere forskjellige duker, alt etter behov og bruk. Duken kan vaskes på 40 grader. Dette flotte ståbordet passer like godt i resepsjonen som på en konferanse eller event og gir kunder og medarbeidere en enkel og praktisk møteplass.

Spesifikasjoner

Print: Ensidig System materiale: Aluminium, trefiber System farge: Sølv Printmateriale: Tekstil med sublimeringstrykk Vekt på ståbord:  7,5 kg Print størrelse: 96 cm høyt og 40 cm dyp (printen kan gå rundt hele bordet) Bordstørrelse: 96x60x40 cm