Skip to content

Oppgitte priser er kun et estimat uten trykk og MVA. Vi anbefaler å ta kontakt for å få et tilbud!

Regissørstol med trykk

Regissørstol med trykk av ditt eget design gjør deg til hovedrolleinnehaveren i egen filmproduksjon! Smart og praktisk reklamestol som ble laget i Italia i midten av forrige århundre og fikk tilnavnet «Director’s Chair», da den ofte ble brukt på filmsett.

Spør oss om produktet

Ta kontakt med oss om du har spørsmål om profilering eller ønsker et pristilbud.
Ønsker du pristilbud anbefaler vi at du gir oss mest mulig informasjon med en gang – tid spart for oss og deg!

Kategori
Regissørstol med trykk av ditt eget design gjør deg til hovedrolleinnehaveren i egen filmproduksjon! Smart og praktisk reklamestol som ble laget i Italia i midten av forrige århundre og fikk tilnavnet "Director’s Chair", da den ofte ble brukt på filmsett. Sammenleggbar Regissørstol, eller Director’s Chair, med ønsket trykk på ryggstøtten og setet er en superfin stol med logo. Passer for ethvert rom, og er gjenkjennelig for sin unike og originale stil. Vår sammenleggbare reklamestol er en lett og bærbar stol som er enkel å sette opp. Regissørstol er designet spesielt med portabilitet i tankene (bærbar stol), med hengslede ben og armer som gjør den svært kompakt og plassbesparende når foldet sammen, og superenkel å ha med på reiser. En perfekt stol for messeutstillere og selgere på farten.  

Spesifikasjoner

Print: Set med trykk System: Sort lakkert 22 mm diam stål Størrelse: 58 x 51,5 x 86,5 cm | sammenfoldet ca 20 x 52 x 87 cm Vekt: 5,25 kg Innhold: Regissørstol med trykk på polstret rygg, mulighet for trykk på sete. Tillegg: Valgfrie armlener og sideposer. Bag for oppbevaring og transport. Velg mellom sammenleggbar regissørstol modell: Premium og Deluxe: Regissørstol Premium Enfarget hvit trykk (hvit poliurethan folie trykk på sort bakgrunn) på begge sider av ryggen Trykkstr.: 42 x 10 cm Materiale: Codura 450 g/m² Polstret Codura sete i sort med tilpasset søm Festes til stolen med borrelås Mulighet for svarte armlener og sidepose Regissørstol Deluxe Fullfarge trykk på begge sider av rygg + sete Materiale: Polyester 300 g/m² Polstret Codura sete med farget søm tilpasset designet Leveres med trykt ryggstøtte Festes til stolen med borrelås Mulighet for armlener med trykk og sidepose