Skip to content

Oppgitte priser er kun et estimat uten trykk og MVA. Vi anbefaler å ta kontakt for å få et tilbud!

Rollup Eksklusiv Tosidig

Med Rollup Eksklusiv tosidig kompromisser du ikke med kvalitet og design! En profesjonell rollup med et lekkert design for den kresne.

Spør oss om produktet

Ta kontakt med oss om du har spørsmål om profilering eller ønsker et pristilbud.
Ønsker du pristilbud anbefaler vi at du gir oss mest mulig informasjon med en gang – tid spart for oss og deg!

Kategori
Med Rollup Eksklusiv tosidig kompromisser du ikke med kvalitet og design! En profesjonell rollup med et lekkert design for den kresne. Rollup Eksklusiv tosidig en flott rollup der det eksklusive designet ikke har gått på bekostning av stabilitet og kvalitet. Perfekt når du trenger en profesjonell rollup som har lang holdbarhet, kan sees fra begge sider og samtidig har en flott finish. Rollup eksklusiv 2-sidig passer til messer, arrangementer, utstillinger, arrangementer, hoteller, kontorlokaler m.m. Det er enkelt å bytte ut banneret på rollup 2-sidig, den er lett å transportere, plassere, sette opp og ta ned. Rollup 2-sidig leveres med svart bærebag. For ekstra synlighet husk å bestille lampe.  

Spesifikasjoner

Print: Tosidig System materiale: Aluminium System farge: Sølv Printmateriale: Decolit Vekt: Rollup Eksklusiv tosidig har ca. vekt på 8,5 kg Innhold: Rollup-kassett, Print på rollup film, bag til oppbevaring og transport Print størrelse: 85 x 196 cm (synlig del), 85 x 216 cm (komplett print størrelse) Ekstrautstyr: Rollup lampe