Skip to content

Oppgitte priser er kun et estimat uten trykk og MVA. Vi anbefaler å ta kontakt for å få et tilbud!

Rollup Eksklusiv

Med Rollup eksklusiv får du et flott og profesjonelt uttrykk når du ønsker det lille ekstra. En flott design rollup, som skiller seg litt ut i mengden.

Spør oss om produktet

Ta kontakt med oss om du har spørsmål om profilering eller ønsker et pristilbud.
Ønsker du pristilbud anbefaler vi at du gir oss mest mulig informasjon med en gang – tid spart for oss og deg!

Kategori
Med Rollup eksklusiv får du et flott og profesjonelt uttrykk når du ønsker det lille ekstra. En flott design rollup, som skiller seg litt ut i mengden. Rollup exclusive leveres med justerbar høyde, som kombinerer det moderne og tidløse med et eksklusivt og stilfullt design. Rollup banner eksklusiv passer perfekt til kjøpesentre, butikker, messer, konferanser, resepsjoner, events, togstasjoner, skoler m.m. Det er enkelt å bytte ut banneret på business rollupen, den er lett å transportere, plassere, sette opp og ta ned. Velg mellom flere størrelser. Rollup banner Eksklusiv har et pent og stilig design med krom på endene bidrar til et eksklusivt utseende. Alle delene er laget av høy kvalitets aluminium og plast. Business rollupen leveres komplett inkludert trykk i en svart bærebag. For ekstra synlighet husk å bestille lampe.  

Spesifikasjoner

Print: Ensidig System materiale: Aluminium Rollup system farge: Sølv Printmateriale: Decolit Innhold: Rollup eksklusiv-kassett, Print på rollup film, bag til oppbevaring og transport Ekstrautstyr: Rollup lampe  

Størrelser

Bredde (cm) 85 100 120 150 180 200
Høyde (cm) 200 200 200 200 200 200
Vekt (kg) 4.0 4.0 5.0 6.0 7.4 8.0