Skip to content

Oppgitte priser er kun et estimat uten trykk og MVA. Vi anbefaler å ta kontakt for å få et tilbud!

X Banner

Rollup er en enkel og en rimelig måte å spre ditt budskap på! Synliggjør ditt budskap, øk din merkevare og lanser nye produkter med X Banner.

Flott alternativ til rollup! X Banner passer perfekt til innendørs events, arrangementer eller der du ønsker en frittstående reklameplakat eller en reklamebanner.

X banner leveres med print på en side og er et portabelt system der en frittstående reklameplakat holdes oppe av tre punkter fra en kryssende bakstang som spenner opp banneret. Banneret er en duk i enten PVC eller Decolit som festes i hjørnene med maljer.

 

Spør oss om produktet

Ta kontakt med oss om du har spørsmål om profilering eller ønsker et pristilbud.
Ønsker du pristilbud anbefaler vi at du gir oss mest mulig informasjon med en gang – tid spart for oss og deg!

Det er enkelt å skifte bannere, og dette reklamebanner er rask å sette opp og ta ned. Bruk systemet for å informere, promotere eller markere på events og arrangementer. Også ideell til resepsjoner, kontorlokaler o.l. Superpraktisk for selgere på farten. Leveres komplett med bannere.

Spesifikasjoner

Print: Ensidig System materiale: Aluminium System farge: Sølv, sort (plastknotter på føttene) Printmateriale xbanner: PVC 500 g/m² B1, Decolit 325 g/m² Vekt: Ca. 2 kg / ca. 2,7 kg Innhold: Portabelt System, print, bag til oppbevaring og transportveske. Print størrelse: 80 x 180 cm / 100 x 200 cm / 60 x 160 cm