Skip to content

Oppgitte priser er kun et estimat uten trykk og MVA. Vi anbefaler å ta kontakt for å få et tilbud!

IPROTECT

Fra: kr 5,65

iprotect er den eneste antibakterielle pennen på markedet som bruker en naturlig aktiv ingrediens av sinkioner for å nøytralisere bakteriefunksjoner.

Iprotect er produsert av italienske Stilolinea, og det hjelper til med å redusere spredning av bakterier mellom mennesker på grunn av dets antibakterielle egenskaper. iProtect er et virkelig godt markedsføringsverktøy for selskaper i medisinsk sektor, men også innen skole, helse og omsorg samt for penner som brukes på offentlige steder, som sykehus og restauranter.

Bruk iProtect som din salgsfremmende penn for å bli med og bidra til å minimere risikoen for å spre infeksjoner mellom mennesker i samfunnet.

Spør oss om produktet

Ta kontakt med oss om du har spørsmål om profilering eller ønsker et pristilbud.
Ønsker du pristilbud anbefaler vi at du gir oss mest mulig informasjon med en gang – tid spart for oss og deg!

SKU (Produktnummer) 50500-1050 kategorier
iprotect er den eneste antibakterielle pennen på markedet som bruker en naturlig aktiv ingrediens av sinkioner for å nøytralisere bakteriefunksjoner. Iprotect er produsert av italienske Stilolinea, og det hjelper til med å redusere spredning av bakterier mellom mennesker på grunn av dets antibakterielle egenskaper. iProtect er et virkelig godt markedsføringsverktøy for selskaper i medisinsk sektor, men også innen skole, helse og omsorg samt for penner som brukes på offentlige steder, som sykehus og restauranter. Bruk iProtect som din salgsfremmende penn for å bli med og bidra til å minimere risikoen for å spre infeksjoner mellom mennesker i samfunnet.